Ge aldrig upp dina drömmar

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Snart är sommarlovet över, suck. Men det blir nog skönt att få komma igång med allt igen. Få rutiner osv. Jag är ingen sån som måste ställa in sovrutinerna innan skolan. Jag brukar oftast ta mig upp på morgonen. 
Fast inte då jag och Sofia har planera en tid osv, då försover jag mig alltid haha.
Ja, nä men det jag tycker är drygt att de 2 dagar vi är i skolan har vi dom drygaste ämnena:  Svenska B, Matematik, Samhäll, och natur. Inga ämnen jag tycker om. Men, det måste göras det också.
Sen mån-ons så har vi praktik och jag praktiserar på en förskola, och där kommer jag att vara hela året. Sen i 3an kommer jag flyttas till en kommunal förskola. Så får jag se vad det är för skillnader. 
Men jag vet inte riktigt om jag kommer jobba just med barn efter jag har gått ut denna linje, jag har mer tänkt på personligassistent, men vafan...det är 2år kvar!! 

Ja, imorgon är det en ny dag. Inga planer, ska ta hand hundarna på dagen sen på eftermiddagen så far jag nog till Nils och bara ta det lugnt. Inga människor omkring, inge trafik. Bara vi. hihihi! 
Nu ska jag sluta babbla, och se om det är någon rolig själ som vill socialisera sig med mig. Godnatt vi hörs imorgon.

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn för du heter väl inte anonym?:
Kom ihåg mig?

msn?

Blogg:

Kommentar: